etw

9911 Business

Just another SeoBureau site

Atlas Copco biedt een complete serie compressoren die tot 35 bar leveren: de Drillair-serie. Deze compressoren zijn de meest efficiënte oplossing voor diverse boortoepassingen.

Hoe kan de Drillair-reeks de efficiëntie voor boortoepassingen verhogen?

De wetenschappelijke principes voor druk en debiet stonden centraal in het ontwerpproces van de Drillair-serie. De juiste combinatie van druk en debiet verbetert de efficiëntie in bestede tijd en verbruikte brandstof. Met de DrillAir serie bereikt u het maximale luchtdebiet bij elke drukinstelling.

Er bestaat niet zoiets als “one size fits all” als het gaat om efficiënt boren. Afhankelijk van de diepte van het gat en de grootte van de hamer maakt het juiste product het verschil. Het DrillAir-gamma biedt u de mogelijkheid om een product te kiezen dat geschikt is voor uw kernactiviteiten, terwijl het u de flexibiliteit biedt om u aan te passen aan veranderingen in de diepte van de boorput en de grootte van de hamer, voor alle toepassingen op maat.

Drillair-kenmerken zoals hoge druk, Dynamic Flow Boost, Fase V-compatibiliteit en een groter drukbereik verhogen allemaal de productiviteit en winstgevendheid. Tegelijkertijd helpen andere opties om de operationele kosten te verlagen.

Hogere opbrengst
De Atlas Copco DrillAir-reeks biedt het allemaal, met alle functies die u nodig hebt om sneller te boren en uw inkomsten te verhogen. Boren is een harde business. Elke seconde telt: tijd is geld. Door sneller te boren, groeien uw inkomsten. Door de operationele kosten van de extra geboorde meters te beheersen, stelt de DrillAir u in staat meer winst te maken.

Scania-motor
De restwaarde van de compressor wordt grotendeels bepaald door de resterende levensduur van de motor op het moment van doorverkoop. Scania staat bekend om zijn uitstekende prestaties en duurzaamheid met unieke ontwerpkenmerken zoals een ingebouwde oliereiniger, spaarring en aparte cilinderkoppen, die allemaal bijdragen aan een langere levensduur en een hoge bedrijfstijd. De DrillAir Y35 voldoet aan de emissienormen van fase V, zodat hij in de komende jaren een hogere waarde zal hebben dan vergelijkbare fase IIIA- of IIIB-machines. Bovendien heeft de DrillAir Y35 geen roetfilter nodig, wat betekent dat de resterende levensduur geen rol speelt wanneer u de compressor doorverkoopt.

Atlas Copco compressoren, generatoren, waterpompen of lichtmasten gezocht? Dan ben je hier bij Fimatec aan het het juiste adres!